راه اندازی فست فود ایتالیایی نیاز به مهارت و دانش در حوزه انواع غذاهای ایتالیایی دارد. غذاهای ایتالیایی البته خیلی غذاهای بیگانه ای با ما نیستند و چندین سالی هست که وارد سفره غذایی ما ایرانی ها شده اند و به همین دلیل داشتن یک رستوران ایتالیایی خیلی هم ریسک بزرگی نیست زیرا طرفداران این نوع غذاها در ایران کم نیستند.

پیتزا، پاستا، انواع اسنک، ریزیتو، بیستکا و انواع دیگر غذاهای ایتالیایی را می توان با فرا گرفتن فنون پخت آنها و تهیه چند وسیله حرفه ای آشپزخانه، تجهیزات آشپزخانه صنعتی که البته خیلی هم هزینه زیادی ندارند بصورت کاملا تخصصی و حرفه ای آماده کرد و مشتریان زیادی را هم برای خود فراهم کنید.

راه اندازی فست فود

از اصول اولیه و مهم راه اندازی یک فست فود ایتالیایی بعد از انتخاب منو و چیدمان منو داشتن دانش کافی در حوزه مارکتینگ و البته دکوراسیون خاص رستوران ها و فست فود های ایتالیایی است. داشتن مکانی منحصر به فرد و خاص هم می تواند تا حدود زیادی به بازاریابی و مشتری گیر شدن مغازه شما کمک کند.

اما بدون تردید داشتن تجهیزات آشپزخانه از مهم ترین عوامل موفقیت شما است. آماده کردن یک پیتزا خاص ایتالیایی مانند پیتزا مارگاریتا را نمی توانید با تجهیزات ساده آشپزخانه انجام دهید. از این رو انتخاب و خرید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی برای موارد خاص اهمیت زیادی دارد.

در نظر داشته باشید که برای تاسیس و راه اندازی فست فود ایتالیایی به حداقل هایی مانند موارد زیر نیاز خواهید داشت:

  • فر پیتزا
  • پاستا پز
  • قالب پیتزا و پاستا
  • یخچال صنعتی
  • خمیر گیر پیتزا
  • پروفر پیتزا
  • سرخ کن سیب زمینی
  • گریل
  • تاپینگ
  • میز کار
  • آبچکان
  • کابینت دیواری استیل
  • و …

تهیه تجهیزات برای راه اندازی فست فود ایتالیایی صفر تا صد کاملا به منو و خواست شما تمایل دارد. شما می توانید برخی از غذاها را از منو کم و برخی را به منو اضافه کنید و یا اینکه می توانید به راحتی با استفاده از یک تجهیز چندین کار را هم زمان انجام دهید.